Om bloggen

Om bloggen

Velkommen til Acandos blogg "The Daily Passion"!

I denne bloggen vil du finne tanker, erfaringer og artikler rundt temaer som engasjerer de ansatte i Acando. Dette kan være alt fra teknologi og løsninger, metodikk, brukeropplevelser, kunder, konkurrenter, arrangement, eller rett og slett andre ytringer.

Acando - Passion for Improvements

Acando er et konsulentselskap som i tett partnerskap med sine kunder identifiserer og gjennomfører virksomhetsforbedringer ved hjelp av informasjonsteknologi.

Målbare forbedringer genereres ved å videreutvikle kundens forretningsprosesser, organisasjon og IT. Selv om våre konsulenter er sertifiserte og innehar høy kompetanse på informasjonsteknologi, er det i forbedring av kundens virksomhet vår lidenskapen ligger. Vår tilnærming er drevet av et sterkt fokus på resultat og at kunden raskt skal oppnå forventet effekt.

Vår kultur er basert på tre kjerneverdier: Lagånd (Team spirit), Engasjement (Passion) og Resultat (Results), som karakteriserer alt vi gjør.

The Daily Passion

Vi håper at vårt engasjement rundt forbedring av organisasjoners virksomhet også kan smitte over på våre lesere. Vi imøtekommer alle gode bidrag i form av kommentarer - slik håper vi å oppnå de gode samtaler og diskusjoner. Utforde oss også gjerne dersom du har et ønske om fremtidige temaer og blogginnlegg!